اصول اولیه ورزش های پیریفورمیس
گرما بمدت 15 دقیقه و سپس حرکات کشش عضله پیریفورمیس نقش عمده ای در درمان این بیماری بخصوص پس از تزریق تحت هدایت سونوگرافی دارند. 24 ساعت پس از تزریق که جهت کاهش التهاب و گرفتگی این عضله است، می توانید ورزش های کششی را شروع کنید. متخصصین طب فیزیکی و فلوشیپ های فوق تخصصی آن به شما آموزش می دهند که مفصل ران و پا را در چه موقعیتی قرار دهید تا عضله پیریفورمیس به آرامی کشش پیدا کند و اسپاسم عضله کاهش یابد.
تمرینهای کششی را باید در طول ساعات روز و هر چند ساعت یک بار انجام بدهید (حداقل دو تا سه بار در روز). هنگام انجام دادن تمرینهای کششی حرکات را تا 30 ثانیه نگه دارید.
تمرین کششی اول
به پشت دراز بکشید. زانو سمت درگیر را خم کنید و با دست سمت مقابل، زانو را به سمت شانه مقابل مطابق تصویر بکشید. در این حالت کششی را در عضلات عمقی باسن احساس خواهید کرد. 30 ثانیه در این حالت بمانید. این حرکت را کلا 30 بار در طی روز برای سمت درگیر انجام دهید.
تمرین کششی دوم
به پشت دراز بکشید، هر دو زانو را خم کنید. مطابق تصویر، مچ پای سمت درگیر را روی زانوی پای دیگر بگذارید. دستهایتان را زیر ران قلاب کنید و پاها را به سمت قفسه سینه بکشید. 30 ثانیه در این حالت بمانید. این حرکت را 30 بار در طی روز برای سمت درگیر انجام دهید.
تمرین کششی سوم
کنار تخت معاینه یا میزی با ارتفاع مشابه تخت معاینه بایستید. زانوی سمت درگیر را خم کنید و مشابه تصویر ران و ساق پا را روی سطح نرم تخت بگذارید. در این حالت به سمت جلو خم شوید تا احساس کشش ملایمی در باسن داشته باشید. 30 ثانیه در این حالت بمانید. این حرکت را 30 بار در طی روز برای سمت درگیر انجام دهید.
تمرین کششی چهارم
در حالت نشسته، زانوی سمت درگیر را مطابق تصویر خم کنید. کف پا را در سمت دیگر بدن قرار داده و تنه خود را مطابق تصویر به سمت درگیر بچرخانید تا کشش ملایمی در عضلات عمقی باسن احساس کنید. 30 ثانیه در این حالت بمانید. این حرکت را 30 بار در طی روز برای سمت درگیر انجام دهید.
ورزش های پیریفورمیس
درمان در کمترین زمان ممکن
ورزش های پیریفورمیس ورزش های پیریفورمیس ورزش های پیریفورمیس ورزش های پیریفورمیس ورزش های پیریفورمیس ورزش های پیریفورمیس
بدون دیدگاه